Hollandsk stjerne skal kickstarte Aarhus Jazz Festival

I 2019 bliver det den hollandske stjerne, Caro Emerald som skal spille sammen med Aarhus Jazz Orchestra. Sidste år var det Melody Gardot og tidligere har Jamie Cullum og David Sanborn indtaget scenen med det lokale jazzorkester.

Caro Emerald spiller med Aarhus Jazz Orchestra til næste års Aarhus Jazz Festival i Musikhuset. Dermed fortsætter Musikhuset traditionen med at bringe internationale stjerner sammen med det lokale jazzorkester.

Det første hovednavn til Aarhus Jazz Festival 2019 er på plads, og det er for fjerde år i træk en international stjerne, der gæster Aarhus i et unikt samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra. Hollandske Caro Emerald indtager Musikhusets Store sal den 13. juli.

”Vi har haft kig på Caro Emerald længe og er derfor enormt glade for at kunne præsentere hende i samarbejde med det dygtige Aarhus Jazz Orchestra. Hun er en spændende sanger med masser af attitude og en fascinerende stil. Det ses både i hendes optrædener og videoer og høres i hendes musik,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

Musikhuset Aarhus lover at Emerald vil tage publikum og jazzelskere med på en tidsrejse rundt i jazzens storhedstid. I en pressemeddelelse skriver de, at hun som få andre kan ramme tidløse melodier og rumme flere årtiers lyd, som hun formår at gøre aktuel. 

Caro Emerald brød for alvor igennem med hitsene Back It Up, A Night Like This og That Man på debutalbummet Deleted Scenes From the Cutting Room Floor i 2010. Hendes rå elegance og særlige stil har også opnået enorm popularitet visuelt. Musikvideoen til A Night Like This har for længst rundet 20 millioner visninger på Youtube.

Du kan se eller gense musikvideoen her:
Caro Emerald - A Night Like This (Official Video)

Billetsalget til koncerten begynder i morgen kl. 10 på Musikhusets hjemmeside.