Aarhusiansk tele udfordrer vinder markedsandele

Telenor, Telia og YouSee har i mange år været altdominerende, når det kommer til mobilabonnementer.

Sponsoreret indhold

Det skræmmer også de fleste tech-virksomheder fra markedet, da det er en kamp, der er svær at vinde, men det har ikke holdt den Aarhusianske virksomhed, Duka, til at tage kampen op.

Duka har i mange år været en førende virksomhed for IT-hjælp til private, og så en efterspørgsel på et gennemskueligt mobilabonnement uden noget med småt til en fast lav pris. I 2016 gik de fra tanke til handling og lancerede dukaTALE med ambitionen om at tilbyde Danmarks bedste mobilabonnement til fast lav pris.

Og de har ikke set sig tilbage. Med over 50.000 aktive abonnementer på tværs af deres produktkategorier, har de indtaget den danske mobilbranche med storm.

Men hvordan er det formået en lille østjysk virksomhed at udfordre de store, erfarne og ressourcestærke udbydere, som ellers har domineret markedet? Jo, det er faktisk såre simpelt: intet med småt, fri udlandstelefoni, lave priser og god service.

Et prisvindende mobilabonnement

Blot to år efter, at Duka lancerede det første dukaTALE-abonnement blev Duka i 2018 kåret af forbrugerrådet TÆNK til bedst-i-test. Helt præcist var det Dukas dukaTALE 10 GB med fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB i hele EU til blot 99 kr./md., der vandt. Og året efter var det stadig ikke lykkedes konkurrenterne at knække koden – Duka blev nemlig igen i 2019 kåret til bedst-i-test.

Intet med småt og god service

Fra deres IT-servicepakker vidste Duka, at forbrugere efterspørger gennemskuelige abonnementer uden overraskelser – og hvis der skulle opstå nogle, skal kunden blive mødt af en service, der ikke kan sættes en finger på.

dukaTALE har hverken binding, oprettelsesgebyrer eller andre skjulte omkostninger, og det har ført til glade kunder. På Trustpilot har de fået 5/5 stjerner fra over 80 % af deres kunder, hvilket næsten er uhørt i den danske mobilbranche, hvor den ofte ligger på 30-50 %.

Et mobilabonnement med EU-telefoni

En stor synder, når det kommer til utilfredse kunder, er mobilforbruget i udlandet. Og du kender det nok selv. Du kommer hjem fra en god ferie i Spanien og alt har været godt. Indtil du får mobilregningen og kan se, at du er blevet takseret for dit dataforbrug i udlandet.

dukaTALE tilbyder dig alt data i hele EU, Norge, Færøerne og Island, om du vælger deres 10, 20 eller 50 GB datapakke, så man slipper for en ubehagelig overraskelse i postkassen. Samtidigt sørger de også for, at deres kunder altid har mulighed for at blive opgraderet eller nedgraderet til en mere passende datapakke, hvis mobilforbruget pludselig skulle ændre sig.

Læs mere om Duka her