Vildt realityprogram vender tilbage: 20-årige Sasja fra Aarhus klar til at feste i Grækenland

Fredag blev de nye deltagere i sæsonens hotteste realityprogram, Ex on The Beach, præsenteret på programmets Facebook-site. Foto: Discovery Networks Denmark

I næste uge starter tredje sæson af et af Danmarks mest populære realityprogrammer Ex on The Beach.

Det bekræfter programmet selv fredag, hvor det på sin Facebookside løfter sløret for navn, billeder og få detaljer om alle de nye deltagere, der vil skabe drama på Kanal 4 fra 1. september og de kommende to måneders tid.

En af dem er 20-årige Sasja, der har sin hverdag i Aarhus. Her arbejder hun som bartender samt tilkaldevikar i en børnhave. Når hun ikke arbejder eller fester, bruger hun en del tid i sit lokale fitnesscenter. Ifølge hende selv er hun især stolt af sin bagdel, som der er lagt mange timers hårdt træningsarbejde i. 

I de to tidligere sæsoner boede deltagerne i en luksusvilla på Mauritius i Afrika. I år skal de dog ikke flyve så langt, da hele sæsonen istedet er filmet i det samme pragtpalæ i Grækenland, som også den svenske udgave af programmet har brugt som kulisse.

Stor global succes 

Siden sidste efterårs premiere på første sæson af Ex on The Beach er programmet blevet en succes i Danmark. 

De danske kanaler har ellers tidligere været domineret af Paradise Hotel, Big Brother og lignende programmer, hvor der er penge på højkant og et element af spil. Det er der dog intet af i Ex on The Beach. Her er det i stedet deltagernes interne skærmydsler og ekskærester, der er motoren for alt det spændende drama. 

Det er dog ikke kun i de nordiske lande, at tv-formatet har gået sin sejrsgang. Siden debuten på MTV i 2014, er der blevet filmet og sendt ni sæsoner med en tiende på vej.