Sportmaster og Sparta byder på fælles løbetræning

Sportmaster og Sparta har allerde afholdt fællestræning i København. Den 16. februar er turen kommet til Århus. Foto: Sparta

Den 16. februar byder Sportmaster og Sparta på fællestræning i Århus. Træningen begynder fra Sportmaster på Strøget.

Den 19. maj løbes den 40. udgave af Copenhagen Marathon. Det er en kæmpe folkefest med mange tusinde løbere på vejene og et utal af tilskuere, der hepper løberne tættere og tættere på mål.

Som forberedelse byder Sportmaster sammen med Sparta på løbeevents i landets fire største byer, og den 16. februar er det i Århus. Der er tale om et socialt arrangement – et såkaldt social run - hvor alle er velkomne til at løbe med, og der kan løbes 5 eller 10 kilometer. Til arrangementet vil der være løbespecialister, der blandt andet kan hjælpe med at finde den rigtige løbesko og det rigtige løbegear.

”Telenor Copenhagen Marathons 40 års jubilæum er for os en oplagt anledning til at skabe et stærkt fællesskab omkring løb. Takket være Sportmasters stærke position kan vi gøre det på en ny og sjov måde, hvor vi kommer ud til aktive danskere i alle hjørner af landet. Vores mål er, at Telenor Copenhagen Marathon bliver den festlige ramme, der kan inspirere flere til at være aktive sammen, uanset ambitioner og fysisk form,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik & Motion.

Få hjælp og tips online

I forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon forvandler Sportmaster deres online løbeunivers ’Rømers Corner’ til et Telenor Copenhagen Marathon-univers. Her kan der hentes løbeprogrammer og hentes inspiration og gode råd til din træning – og selvfølgelig tips og tricks til gennemførelsen af Telenor Copenhagen Marathon.

”42,195 kilometer er en lang tur. Og det handler om at være klædt på så godt som muligt, før man tager på sådan en fantastisk tur. Alle tips og tricks kan bruges til sådan en dag, og vi glæder os til at give vores viden videre til alle de mange løbere, siger Jack Friis, Retail direktør hos Sportmaster.

Hvis ikke du har planer om at løbe Telenor Copenhagen Marathon, findes der også træningsprogrammer til 5 og 10 kilometer.

Læs mere om fællestræningen her.