Sådan vælger du de rigtige underbukser

Vil du gerne vælge de rigtige underbukser? Vi giver dig de tre punkter, som du skal fokusere på, når du køber underbukser. Specielt er god komfort et stort tema, da du skal have underbukserne på hele tiden.

Sponsoreret indhold

Følger du disse tre overvejelser, så finder du et par kvalitets underbukser til herre, som du kan være tilfreds med, og gør sig godt på dig de næste mange år. Der er således rigtig mange penge at spare ved at købe de rigtige underbukser.

Fokusér især på disse tre punkter, når du køber underbukser

  1. Sidder underbukserne godt på min krop?

Komfort er én af de vigtigste faktorer, når vi snakker om undertøj. Alene af den simple grund, at vi går med det hele dagen. Materialet har derfor have en stor indflydelse på komforten, men dette gælder også underbuksernes snit og sømmenes placering på underbukserne. Det udvikler sig konstant mod mere komfort.

  1. Er materialet både behageligt og slidstærkt?

Underbukser er typisk lavet af disse materialer:

    • Bomuld
    • Blandingsbomuld
    • Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt, og er åndbart. De fleste underbukser er faktisk lavet af blandingsbomuld. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre. Mikrofiber kommer fra stoffer som det syntetiske polyester og de naturlige stoffer som Modal og Tencel. Alle underbukser af mikrofiber, lige meget stoffet, føles blødere end bomuld, og er meget lette.

  1. Hvilke farvemønstre samt andre konkrete detaljer på underbukserne er vigtige for dig?

Der findes et utal af farver og mønstre på underbukser til mænd. Den klassiske og mest populære farve indenfor underbukser er hvid. Farven på underbukserne afhænger i mange tilfælde af, hvilke slags bukser eller shorts du har på.

Læs mere om hvordan du skal vælge de bedste kvalitets underbukser til en travl hverdag i denne guide.