Nu bringer populær restaurant også ud i Aarhus

Maden fra Flammen er populær hos danskerne, nu leverer kæden også ud i Aarhus. Foto: Flammen

Med Flammen TakeAway får aarhusianerne nu muligheden for at sætte tænderne i alt det bedste fra menukortet hjemme hos dem selv.

Torsdag i sidste uge åbnede Flammen op for Flammen TakeAway i deres restaurant på Toldbodgade i Aarhus.

“Flammen TakeAway gør det muligt at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv, og den mulighed glæder vi os til at kunne give vores gæster i Aarhus” siger, General Manager, Daniel Jung.

Med Flammen TakeAway kan man få det lige som man vil have det. Der bliver ikke gået på kompromis med valgfriheden i menuerne, som vil indeholde nogle af de velkendte favoritter fra restauranten. Der vil være flere forskellige fastlagte menuer, og derudover tilbydes der også et stort udvalg af lækre bland-selv-menuer, hvor det vil være muligt selv at mikse sin helt egen personlige favorit.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi lavet nogle lækre menuer, der altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater - altid af friske råvarer af høj kvalitet. Derudover vil det også være muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Vil bringe ud i hele landet

Uanset om der er tale om det unge par, som vil have en romantisk middag, firmaet der skal sørge for mad til et arrangement eller den travle børnefamilie, sigter Flammen TakeAway efter at kunne betjene dem - også uden for restaurantens fire vægge.

”Vi ønsker altid at give vores gæster en rigtig god oplevelse, uanset om de besøger vores restaurant eller bestiller fra vores takeaway” udtaler CEO, Piet Klein i en pressemeddelelse, og uddyber ”Vi ser frem til at introducere vores gæster for Flammen TakeAway rundt om i hele landet, og derfor indfører vi nu også konceptet i Aarhus”.