Northside tyvstarter og tænder musikken før tid

DJ Carsten Holm og Camilla Jane Lea. Foto: Northside

Både billetkøbere og frivillige kan dagen inden NorthSide få armbånd på til en festlig forfest med dj’s og lokal livemusik

Onsdag 5. juni skal danskerne ud og sætte deres kryds, og i Aarhus bliver der nu mulighed for både at fejre demokratiet og varme op til NorthSide 2019 til en kombineret valg- og forfest på spillestedet Train med musik fra to lokale navne, Klipo og Zar Paulo, samt de to dj’s Carsten Holm og Camilla Jane Lea.

For tredje år i træk varmer NorthSide op til tre fantastiske dage i Ådalen med en forfest, hvor der er mulighed for at få sat sit NorthSide-armbånd på. På den måde får man en tyvstart på festivalstemningen, så man er 100% klar, når dørene åbnes torsdag 6. juni kl. 13.00 til tiende udgave af NorthSide.

"Som noget nyt i år kan både billetkøbere og frivillige få armbånd på til festen. På den måde får vi skabt en masse festivalstemning i byen dagen inden det går løs, og vi får sikret at tusindvis af gæster og frivillige kan komme lynhurtigt ind på pladsen, når de ankommer til Ådalen torsdag eftermiddag. Så der er al mulig grund til at komme forbi Train, når du har stemt, og få et armbånd på og så hænge lidt ud og lytte til et par af byens bedste nye musikalske navne," siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Den kombinerede valg- og forfest byder blandt andet på lækker elektronisk pop fra den 19-årige sanger og producer Klipo og skarp art-pop fra bandet Zar Paulo. Som altid vil de to NorthSide-konferenciers Carsten Holm og Camilla Jane Lea byde ind som dj’s med fantastisk musik hele aftenen.

Det vil for festivalens gæster være muligt at få byttet i forvejen købte NorthSide-partoutbilletter samt købte torsdags-endagsbilletter til armbånd. Derudover kan alle frivillige få påsat deres armbånd på Train.

Program for NorthSide 2019 forfest:

19.00: Dørene åbnes
19.00: DJ Carsten Holm + Camilla Jane Lea
21.00: Klipo
21.25: DJ Carsten Holm + Camilla Jane Lea
22.00: Zar Paulo
22.25: DJ Carsten Holm + Camilla Jane Lea
23.00: Slut