Michelin tildeler tre stjerner til Aarhus museum

Grauballemandens sidste hvilested, Moesgaard Museum, har modtaget tre stjerner i årets udgave den grønne Michelin guide. Foto: Pressefoto Moesgaard Museum

Det er ikke kun restauranter, der kan få Michelin stjerner. Det kan turistattraktioner også.

Moesgaard Museum ved Aarhus, hvor verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden, kan opleves, har fået tre stjerner i årets udgave af den grønne Michelin guide, som viser turister vej til interessante steder og attraktioner.

Moesgaard Museum har tidligere haft to stjerner, men har nu fået pladen fuld med den sidste af de maksimale tre stjerner, som guiden uddeler.

Den grønne version af Michelin-guiden vurderer bl.a. seværdigheder og attraktioners besøgsværdighed. Med tildelingen af de tre stjerner vurderer Michelin-guiden, at Moesgaard Museum er en af de attraktioner, det er værd som turist at rejse efter.

De fleste kender sikkert den røde Michelinguide, hvis gunst flere af Aarhus’ restauranter har vundet de senere år og nu følger Moesgaard Museum altså efter.

Michelin-anerkendelsen af Moesgaard Museum følger i kølvandet på den TripAdvisor rating, som museet modtog i 2018, hvor brugerne af Tripadvisor uddelte Travellers Choice 2018 prisen til Moesgaard Museum som nr. 1 blandt de 10 mest populære museer i Danmark.

Udover Moesgaard har Aarhus yderligere en tre-stjernet seværdighed nemlig Den Gamle By.