Har dit barn en skuespiller i maven?

Foto: Deluca Film

Deluca Film caster børn i alderen 9 – 12 år til ”Julemandens Datter 2” i i Århus den 9. December.

Familiefilmen ”Julemandens datter”, der er produceret af det århusianske produktionsselskab Deluca Film, er aktuel i biografer over hele landet. Samtidig arbejdes der på at producere en efterfølger, der indtil videre har arbejdstitlen ”Julemandens datter 2”.

Endnu kan produktionsselskabet ikke løfte sløret for handlingen i den kommende spillefilm, men der garanteres spændende eventyr og masser af action. Som titlen antyder er julemandens datter med igen, og der søges nu drenge og piger i alderen 9-12 år, der kan spille sammen med hende.

Der holdes åbne castings i både Aarhus og Viborg i den kommende weekend og planen er, at optagelserne kommer til at foregå i Viborg kommune i foråret 2019.

Foto: Deluca Film

Alle kommer til

Castingen kommer til at foregå på den måde, at casterne tager hvert enkelt fremmødte ind til en prøvefilmning – enten alene, og/eller i grupper. Alle der møder op indenfor det annoncerede tidsrum kommer til.

Deluca Film fortæller at der oftest, er rigtig mange, der kommer tidligt i tidsrummet, så derfor bliver der formentlig lang ventetid de første par timer – så hvis du har mulighed for det, kan det være fornuftigt at vente til lidt senere på dagen.

Desuden kan det være en god idé at medbringe noget tidsfordriv, om det så er en bog eller en ipad. En madpakke er også en god idé.

Yderligere oplysninger kan findes på Deluca Films hjemmeside og facebooksiden her.

Tid: Søndag d. 9. dec. kl. 11-15
Sted: Filmbyen 2, 6 sal, 8000 Århus C
Parkering kan ske i DOKK1 eller på betalingspladser ved filmbyen 23-25.

Er det ikke en mulighed, er der også casting i Viborg dagen før:

Tid: Lørdag d. 8. dec. kl. 12-16
Sted: Viborg teater, Gravene 25, 8800 Viborg