Få et lån og se fodbold på et større tv

Foto: Shutterstock

Drømmer du om at se fodbold på et langt større tv end det, du har lige nu, kan du med fordel vælge at få dig et lån.

Med et lån kan du have pengene på din konto i løbet af de næste par minutter, og så er det bare med at vælge hvilket tv du gerne vil have hængende i din stue. Nemmere bliver det ikke se fodbold i bedre kvalitet.

Lån penge til et nyt tv via din mobil

Hvis det lyder som noget for dig, skal du ikke engang have fat i din computer for at ansøge om et lån til et nyt tv. Du kan sagtens nøjes med at bruge din mobiltelefon. Nu om dage skal du bare ansøge via nettet på din mobil i stedet for via et SMS lån.

Mange låneudbydere har gjort det utroligt nemt for dig at gå ind på deres hjemmesider via din mobil og ansøge om et lån. Det tager ikke meget mere end et minut, og det eneste du skal bruge er dit NEM-id for at kunne underskrive låneaftalen.

Tilmeld dig de rette streamingtjenester

Når du så har fået lånt pengene og købt dit nye tv, skal du jo også kunne se en masse fodbold. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så bør du tilmelde dig en række af de streamingtjenester, der tilbyder dig at kunne se alt det fodbold, du overhovedet orker.

Du kan eksempelvis vælge at få et abonnement på Strive, der sender alt bold fra La Liga og Serie A. Du kan også få Viaplay Sport, hvis du vil se engelsk fodbold, eller måske Eurosport Player, hvis du gerne vil følge med i den danske Superliga.

Se fodbold mange steder i Aarhus

Har du mere lyst til at se fodbold med en masse andre mennesker, og bor du i Aarhus, har du også mulighed for at gå ud og se fodbold. Der er en masse barer rundt omkring i byen, der viser fodbold og en masse andet sport hver eneste uge, og det er en rigtig god og sjov måde at være sammen med dine venner på.

Bor du centralt i Aarhus er der ikke meget mere end et par minutters gang til mange barer, hvor du kan tage hen med gutterne for at se fodbold. Så kan du jo altid tænde for dit nye tv, når du kommer hjem igen.