Er det for meget? Nu skal du åbne låger i hele november

En ny julekalender er udstyret med 54 låger. Foto: Shutterstock

Knap 65 procent af aarhusianerne starter juleforberedelserne den 1. december, viser en ny undersøgelse foretaget af Magasin. Derudover oplever man, at julekalendere er populære år efter år. Derfor introducerer stormagasinet nu en kalender, så man kan starte lågeoplukningen allerede 1. november.

Der er mange traditioner forbundet med julen, men der er særligt en tradition, som de handlende i Aarhus er glade for. Magasin har for nylig lavet en undersøgelse af aarhusianernes juletraditioner, som viser, at mere end 50 procent køber julekalendere til én, de holder af.

Det nye skud på stammen inden for Magasins populære julekalendere er således november-kalenderen, som giver kunderne mulighed for at starte nedtællingen til jul en måned før. Julekalenderen er produceret med 54 låger, som skal åbnes i november og december, og indtil videre er kalenderen blevet taget godt imod i Aarhus.

- Det kommer faktisk ikke bag på os, at mange vælger at glæde hinanden med en julekalender. Hvert år sælger vi rigtig mange julekalendere i Magasin Aarhus, og derfor udvider vi løbende sortimentet af spændende julekalendere, så der er noget til enhver smag, fortæller forretningschef i Magasin Aarhus, Suzan Papuga, i en pressemeddelelse.