Endelig: Nu kan du flyve til populære græske destinationer fra Aarhus Lufthavn

Venetian Harbour på Kreta er et af de smukke steder du kan besøge, når Aarhus Lufthavn åbner op for flyvninger til Grækenland.

Fra sommeren 2019 kan rejsende fra Aarhus Airport flyve direkte til både Kreta og Zakynthos. Det er østjydernes feriepræferencer, der nu fører til endnu en udvidelse af flytrafikken fra Aarhus.

Aarhus Airport er sammen med flyselskabet Århus Charter snart klar med direkte fly fra Aarhus til to af det græske øhavs mest eftertragtede destinationer, nemlig Kreta og Zakynthos. Adgangen til de to nye soldestinationer har været efterspurgt blandt det stigende antal rejsende fra Aarhus Airport og bliver en realitet fra sommeren 2019.

”Ved at introducere to populære græske destinationer forsøger vi at opfylde vores gæsters ønske om flere spændende charterrejsemål lokalt fra Aarhus Airport. Der er ingen tvivl om, at Aarhus Airport er vores hjemmebane, så vi glæder os naturligvis over den gode udvikling, som lufthavnen er i, og vi ser frem til at kunne øge kapaciteten betragteligt fra næste sommer,” siger Henrik G. Jensen, der er direktør i Århus Charter, som kommer til at fragte passagerne mellem Aarhus og de to nye soldestinationer.

Tilføjelsen af de græske favoritter lægger sig i halen af en lang række nye ruter fra Aarhus Airport. Alene i år har lufthavnen præsenteret 8 nye destinationer, og samlet tegner Aarhus Airport sig lige nu for et rutenetværk på 20 forskellige destinationer. Hertil kommer åbningen af ruten mellem Aarhus og Gatwick i London, som sker i efteråret – og så er der forbindelserne til Zakynthos og Kreta, der åbner næste sommer.

Men selv om Aarhus Airport på stort set alle måder er flyvende, har de mange nye ruter langtfra landet sig selv. Den markante vækst i antallet af destinationer og flypassagerer i den østjyske lufthavn er derimod båret hjem af et solidt, strategisk ruteudviklingsarbejde, som i løbet af de seneste mange måneder har givet lukrativt afkast.

”De mange nye destinationer er en del af en forventet succes, som udspringer af en benhård strategisk indsats for udvikling af nye ruter til og fra Aarhus. Zakynthos og Kreta er to meget efterspurgte og vigtige tilføjelser til vores ruteportefølje, og derfor er vi også glade for, at Århus Charter har skelet til passagerernes ønske om at flyve på ferie fra østjydernes nærlufthavn, så vi nu kan sætte strøm til flytrafikken mellem Aarhus og de to græske øer,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg