Den Store Bagedyst søger deltagere: Hvem skal følge i Jons fodspor?

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR.dk

Hvem skal forsøge at følge i Jons fodspor i Den Store Kagedyst? DR.dk søger deltagere til Den Store Bagedyst 2019, og som Jon fortalte Aarhus24 tidligere på året, så behøver man altså ikke have de helt store bagekundskaber, inden man melder sig til.

Selvom man kun ejer en tærteform i sit køkken, og den eneste kage man kan bage, er en cheesecake, så betyder det ikke, at man ikke kan få succes i Den Store Bagedyst. Det er Jon fra Aarhus et tydeligt eksempel på, for han er stadig med i det populære kageprogram, hvor han klarer sig, som en af de bedste.

Jon fortalte til Aarhus24, at ansøgningen blev sendt lidt i sjov, og han havde fyldt dem med ord som LOL, grineren og andre ting fra aarhusianerens daglige ordforråd. Jon blev dog udvalgt, og han er et fremragende eksempel på, at man ikke behøver den helt store erfaring indenfor kager, hvis man gerne vil være med i DRs kageprogram.

Derfor behøver du heller ikke at holde dig tilbage, hvis du har en lille drøm om at være med i Den Store Bagedyst på DR1, som i øjeblikket er ved at finde deltagere til en ny sæson.

Vil du gerne med i Den Store Bagdyst?

Hvis du gerne vil være med i Den Store Bagdyst 2019, så er der et par enkelte vigtige ting, som DR.dk beder dig at være opmærksom på.

Du skal være fyldt 16 år, og du skal have tid i både hverdage og weekender henover foråret 2019. Når du ansøger om at være med i TV-programmet, må din hovedindkomst ikke stamme fra kommerciel bagning eller madlavning i et professionelt miljø, og du har må aldrig have arbejdet fuldtid som bager. Sidst men ikke mindst, så må du ikke være uddannet inden for eller have arbejdet med professionel catering inden for de seneste 10 år.

Kan du skrive under på overstående, så kan du godt få sendt din ansøgning af sted til DR. Du kan finde den oprindelige artikel og ansøgningsformularen via DRs hjemmeside lige her.

Den Store Bagedyst 2018 er allerede i gang, og du kan følge med hver lørdag klokken 20:00 på DR1.