Stor triathlon-fest i Aarhus om 14 dage

Hvis du skal have testet din viljestyrke, så er der god mulighed for det, når KDM Ironman Aarhus 5150 finder sted lørdag den 15. september.

Lørdag den 15. september fyres der op for en vaskeægte løbefest, når det er tid til KMD Ironman Aarhus 5150. Distancen er 1500 meter svømning 40 kilometer cykling og til sidste skal der løbes en distance på 10 kilometer. Det er den klassiske distance, der også løbes til De Olympiske Lege.

Der kommer desuden til at foregå masser af forskellige løb, som alle kan melde sig til. Inden hovedeventet vil der blive løbet et minitriathlon, hvor distancen er 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og 4 kilometer løb. Starten på minitriathlon er klokken 9:00.

Ironkids for børn

Det er dog ikke kun de voksne, der kan få lov til at røre sig under Tiathlon-festen. KMD Ironkids er et koncept for børn i alderen 0-12 år. De vil blve sendt af sted i tre forskellige aldersgrupper. Det starter klokken 11.00.

Når børnene kommer i mål, vil de modtage en medalje for deres deltagelse. Umiddelbart efter Ironkids slutter, vil der blive taget hul på hovedbegivenheden.

Ruterne

Starten med svømningen vil foregå nede ved Tangkrogen, hvor der vil være skiftezoner. Det er også her, at vi finder målområdet. Når der skal trædes i pedalerne, skal der køres tre runder af 13.5 kilometer. Ruten går både forbi landområder, byliv samt kysten. 

Løberuten er 2.5 kilometer lang, og den skal tilbagelægges fire gange. Her vil det være et mix mellem by, land og skov. Løberuten tager også deltagerne forbi Marselisborg Slot.

Tilmelding

Er du fristet til at deltage i de festlige begivenheder, så er det fortsat muligt at melde sig til. Du kan enten gøre det på IRONMANS hjemmeside eller ved fremmøde på dagen.