Stort loppemarked på Godsbanen på søndag

På søndag er der mulighed for at gøre sig en rigtig god handel, når der afholdes Habengut-loppemarked på Godsbanen. 20 kroner koster det at komme ind, og det er garanti for kvalitet og fornemme priser.

Søndag den 28. oktober forvandles Godsbanen til et gigantisk loppemarked, hvor det er muligt at gøre sig et godt køb hos en af de venlige loppere.

Hele 65 stande er der sat op i anledningen, hvor der vil kunne købes alt fra stort og småt. Det er således muligt at finde lidt tøj, nipsting til hjemmet, smykker eller måske unikke møbler, der ville passe ind i dit hjem.

Det er et paradis for hobby-skattejægeren, der gerne vil gøre sig et godt kup, og det bør være muligt hos det tilbagevendende loppemarked i Godsbanen, der oplever et stort antal besøgende.

"Mange har indset, at man for at skabe et hjem med hygge og personlighed er nødt til at blande forskellige stilarter og tidsperioder. Derfor er der en stor interesse for loppemarkeder", udtaler Dorte Kusk Mikkelsen, der står for arrangementet, inden hun tilføjer:

”De brede smil og de gode køb er i højsædet,” lyder det fra arrangøren.

Habengut Marked som det bliver kaldt, åbner op i den Rå Hal klokken 10:00 og det strækker sig indtil klokken 15:00.

Det koster blot en flad 20er i entre, mens børn under 12 år har gratis entre.

Tips og tricks til loppemarkeder

Hvis du skal forbi loppemarkedet på Godsbanen næste søndag, men ikke har den helt store erfaring med loppemarkeder, så har vi et par tips og tricks fra rutinerede hobby-jægere.

  • Kom tidligt: Hvis du er der blandt de første, har du mulighed for at finde de bedste ting, før andre hobby-jægere sætter fingrene i dem.
  • Billigere ting sidst på dagen: Den ting du ikke kunne få til en fornuftig pris kort efter åbning, vil du måske kunne få fat i nu. Sidst på dagen vil sælgerne gerne af med mange af deres ting, og der er derfor villige til at gå ned i pris.
  • Prut om prisen: Det sjoveste ved et loppemarked er, at man kan prutte om prisen. Ser du en genstand der koster 200 kroner, men kun ønsker at give 150 kroner, så byd 100 kroner. På denne måde ender i formentlig ved en mellemvej, som er 150 kroner. Starter du med at sige 150 kroner, vil du formentlig ende på 175 kroner.

Det er dog ikke alle loppere, der er villige til at gå ned i pris, men det koster dig ikke noget at prutte om prisen.