Spar penge på indretningen

Foto: Shutterstock

De fleste vil gerne have så stilfuldt og personligt et hjem som muligt uden at få røde tal på kontoen.

Det er der heldigvis også masser af gode muligheder for at opnå, og derfor har vi i denne artikel samlet en række gode tips til, hvordan du skaber et personligt udtryk uden at være nødt til at leve af havregrød de næste mange måneder.

Alt kan være kunst

Når du skal finde noget, der kan pynte på væggene i dit hjem, behøver det ikke at være almindelige malerier i rammer. Du skal ikke være bange for at tænke alternativt - det giver kun et endnu mere spændende udtryk, der i høj grad viser, hvem du er som person. Du kan for eksempel hænge en dug med broderede blomster, som du har arvet fra din mormor, op på væggen. Så er du helt sikker på, at ingen anden har sådan en væg, og det har ikke kostet dig en krone. Rester af gavepapir, eller de billeder, du engang lavede på et akvarelkursus, kan sagtens få en plads på væggen også. Du kan også overveje at hænge et spejl op der, hvor du ellers ville have valgt et maleri. Det giver en god rumfornemmelse, når du hænger spejle op, fordi det får rummet til at virke større. Du kan finde et bredt udvalg af spejle i mange stilarter og prisklasser hos www.roomformore.dk.

Plakatkunst til væggene

Nogle gange kan det være rart at forkæle sanserne og købe noget ægte kunst, som du virkelig brænder for. Det er dog ikke altid, at budgettet rækker til det, men heldigvis er der også mulighed for at finde mange spændende plakater til dit hjem. Uanset hvilken stil du foretrækker, vil du med sikkerhed kunne finde en fed plakat, der koster næsten ingenting. Mange kunstnere vælger at lave plakater med deres kunst for på den måde at nå et større publikum. Det er en rigtig god mulighed for dig, og på hjemmesider som Minida.dk er der et bredt udvalg af plakater, du kan forelske dig i. Når du vælger at pynte dit hjem med flotte plakater, er det også nemt at skifte ud, hvis du på et tidspunkt gerne vil have et nyt motiv. De fleste plakater laves i nogle standardmål, og derfor kan du nemt sætte en ny plakat i rammen uden at have ekstra udgifter. Du kan omvendt også skifte den ramme ud, der passer på din yndlingsplakat, hvilket giver plakaten et helt nyt udtryk. Du kan eksperimentere med at have en enkel, grafisk plakat i en gammeldags, ornamenteret ramme. Det skaber et sjovt udtryk, som er helt dit eget.