Populære Youtube-stjerner skaber julestemning i Magasin

Rebecca Dahl er 25 år og et stort hit på Youtube. Foto: Magasin du Nord

Lørdag den 9. november får Magasin i Aarhus fornemt besøg af YouTube-stjernerne Rebecca Dahl og ’Kender du det’-brødrene, hvor de vil lave masser af sjove juleaktiviteter i forretningen.

I næste uge er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Magasin i Aarhus. Lørdag den 9. november kl. 11-12 gæster YouTube-stjernerne Rebecca Dahl og ’Kender du det’-drengene nemlig forretningen. Her skal de blandt andet konkurrere om, hvem der hurtigst kan pakke julegaver ind, og hvem der først kan pakke hinanden ind i gavepapir, mens de filmer til deres YouTube-kanaler. Derudover vil YouTube-stjernerne udlodde julegaver til besøgende i Magasin.

"Drengene fra ’Kender du det’ og Rebecca Dahl er jo sprængfyldt med god energi og har rigtig godt fat i især den yngre målgruppe, så jeg er sikker på, at det bliver et enormt sjovt og hyggeligt arreangement," fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus, i en pressemeddelelse. 

De to tvillingebrødre slår også et smut forbi Magasin i Aarhus. Foto: Magasin du Nord

Om Rebecca Dahl og 'Kender du det' på Youtube

  • Tvillingebrødrene Oskar og Elias på 19 år står bag YouTube-kanalen ’Kender du det’, hvor de flere gange om ugen underholder sine knap 235.000 abonnenter med challenges, quizzer og sjove indslag.
  • 25-årige Rebecca Dahl er kendt for sin YouTube-kanal under eget navn, hvor hun også laver sjove udfordringer og underholdende indhold, mens hun giver sine 132.000 abonnenter indblik i sit hverdagsliv.