Pigegruppe slår og sparker 19-årig og hendes far i Aarhus - politiet efterlyser vidner

Foto: Politi.dk

En 19-årig kvinde, der lige havde parkeret sin bil, kom i kløerne på en pigegruppe i Hasle. Senere kom kvindens far også i klammeri med gruppen.

Østjyllands Politi fortæller i døgnrapporten, at en 19-årig kvinde parkerede torsdag kl. 17.00 på en parkeringsplads på Bronzealdertoften i Hasle. Da kvinden skulle til at stige ud af bilen, så hun fire piger, der kom gående bagved bilen og så lød der pludselig en høj lyd, der lød som om én af pigerne havde sparket til bilen.  

Kvinden har forklaret til politiet, at hun gik ud og konfronterede pigerne, der var på vej væk fra stedet. Det fik én af dem til at vende sig rundt, hvorefter hun gik direkte hen mod kvinden og tog fat i hendes hår, så hun væltede ned på jorden. Herefter slog pigen hende flere gange, mens hun fortsat holdt fast i håret og trak hende hen ad jorden.

Mens hun lå på jorden kom én af de andre piger til og begyndte at sparke til hende. Kort tid efter kom en person tilfældigt forbi og fik skilt pigerne ad. Kvinden kom hurtigt op at stå og ville skynde sig væk fra stedet. Inden hun gik truede pigen, der havde slået hende med, at de ville finde frem til, hvor hun boede.

Kvindens far, der var dårligt gående, havde overværet seancen og havde råbt til pigerne, at de skulle stoppe med at slå og sparke. Det havde resulteret i, at han også var blevet slået i ansigtet af én af pigerne. Kvinden kendte ikke pigerne og mente ikke at have set dem før.

Herunder findes beskrivelser af pigerne, som overfaldt den 19-årige og hendes far.

A (den toneangivende): beskrives som mellemøstlig af udseende, 16-18 år, Ca. 170 cm høj, kraftig af bygning. Hun har mørkebrunt, langt hår i hestehale, hvoraf den nederste del var farvet blondt. Var iført lyseblå cowboybukser

B og C: er mellemøstlige af udseende, 16-18 år, Ca. 160 cm høj. Kraftig af bygning med sort hår i hestehale, ligesom de var iført sort tøj

D: er muligvis somalier, 16-18 år, hun er ca. 180 cm høj. Beskrives som spinkel af bygning med sort hår og en høj pande. Var iført beige tørklæde og beige kjortel

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet. Politiet vil særligt gerne høre fra den person, der kom forbi og fik skilt pigerne af. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.