Nu får Midtbyen endnu en butik for de mindste: 80 store legetøjsmærker rykker ind i Magasin  

I starten af september åbner endnu en legetøjsbutik i Aarhus. Foto: Magasin du Nord

Nu åbner Magasin i Aarhus en ny afdeling for de mindste med kvalitetslegetøj fra anerkendte brands. Afdelingen kommer til at ligge på 3. sal og åbner allerede lørdag d. 7. september.

I Magasin har der været stor efterspørgsel på legetøj, og derfor bliver der endnu engang lavet en afdeling for familiens mindste i forretningen i Aarhus. Det har været på tegnebrættet længe, og nu kan afdelingen endelig slå dørene op.

"Vi har glædet os meget til at skulle åbne den nye legetøjsafdeling i vores forretning i Aarhus. Vi får et endnu større udvalg af kvalitetslegetøj end tidligere, og så får vi også implementeret legeområder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen," udtaler Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus. 

I Magasin vil man blandt andet kunne få legetøj fra LEGO, Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads, Silverlit og mange flere. Faktisk vil 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Det store udvalg af legetøj går fra 0 – 12 år, og der vil også være aktiviteter for børn i alle aldre.

"I den nye afdeling vil der være et stort fokus på familiens mindste, og derfor vil vi også have mange sjove aktiviteter i løbet af året. Det første kunderne kan glæde sig til er efterårsferien i uge 42, hvor vi vil åbne afdelingen med et brag af et arrangement," fortæller Suzan Papuga i en pressemeddelelse.

Hvis du gerne vil ind og se, hvad afdelingen har at byde på, så tag familien med lørdag d. 7. september, hvor det hele åbner. 

Om Magasin du Nord

Magasin du Nord er Danmarks førende kæde af stormagasiner og grundlagt i 1868 i Aarhus. I 1894 åbnede den ikoniske forretning i Hotel du Nord i København, og i dag har Magasin du Nord yderligere tre forretninger i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg såvel som en onlineshop, magasin.dk.