Nørderne The Gathering - Det mest nørdede comedy show du skal se

Fra venstre til højre: Mads Brynnum, Morden May, Niels Forsberg

Synes du stand-up mangler lidt mere nørderi? Så skal du glæde dig til på fredag, hvor du kommer til at opleve et af de mest nørdede stand-up shows nogensinde. Mads Brynnum, Morden May og Niels Forsberg inviterer dig til Nørderne The Gathering

Aarhus Festuge og Zulu Comedy Festivalen går hånd i hånd i denne tid, og det betyder, at der hver evig eneste dag, kan nydes en masse underholdende comedy. Det kan være svært at vide, lige præcis hvilket show man bør tage til, men vi har et forslag.

Fredag den 7. september kommer det mest nørdede stand-up show du nogensinde vil se til Aarhus. Det er komikerne Mads Brynnum, Morden May og Niels Forsberg, der optræder med deres Nørderne The Gathering-show.

Man kan forvente 120 minutters ren og skær nørderi, når de tre komikere med masser af nørd-erfaring skal optræde på Svalegangen i Aarhus. Selvom det uden tvivl kommer til at blive nørdet, så er det et show man sagtens kan se, selvom man er født som en muggle (Udtryk for menneske uden magiske evner fra Harry Potter)

"Vi laver et show om nørdede ting, fordi vi selv er kæmpe nørder. Det handler om nørdkultur, om Star Wars, rollespil, Marvel, computerspil og andre vigtige ting. Mugglere kan sagtens være med, men der vil nok være enkelte jokes hvor man ikke helt er med på, hvorfor alle andre griner," lyder det fra komiker Mads Brynnum.

Coveret til deres seneste show; Nørderne overtager verdensherredømmet

Troldspejls-vært lavede intro i København

De tre nørd-komikere har tidligere lavet fem shows omkring nørdede ting. Deres mest populære show var Nørderne Overtager Verdensherredømmet, hvor de optrådte for et udsolgt Bremen Teater i København.

Ved dette show havde de skaffet Danmarks vel nok største forbillede for nørder, da selveste Jakob Stegelmann fra Troldspejlet stod for introen til showet. Showet høstede mange anerkendelser af sig, og Mads Brynnum opfordrer på det kraftigste folk til at møde op på fredag, da de kommer til at roaste en af de mest kendte karakterer fra Star Wars.

"Det her er vores sjette show om nørder og nørdede ting, og man skal komme og se lige netop os, fordi det altid er en vild oplevelse. Ikke kun fordi vi er awesome, selvom det er vi - men også fordi nørder er verdens bedste publikum. Og så skal man især komme fordi, vi denne gang laver noget ekstra dumt; nemlig en comedy roast af selveste Darth Vader," slutter Mads Brynnum.

Du kan købe billetter til showet, Nørderne The Gathering i døren eller på Svalegangens hjemmeside.