Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus på Grundlovsdag og i Pinsen

Vi går tre mærkedag i møde og dermed er der også butikker der holder lukkede. Du skal dog ikke fortvivle, for Aarhus24 har været alle butikkerne i Aarhus og omegn igennem, og giver dig her et overblik over, hvilke butikker der holder åbent på Grundlovsdag og i Pinsen.

Grundlovsdag og Pinsen ligger for døren, og dermed holder flere butikker lukkede. Aarhus24 kommer dig dog til undsætning, og giver dig her et samlet overblik over, hvilke butikker der har åbent på Grundlovsdag og i Pinsen.  

Denne omgang af helligdage strækker sig over onsdag den 5. juni som er Grundlovsdag og Fars dag. Denne dag betragtes af mange som en halv helligdag, og nogle butikker holder dermed lukket. I år falder folketingsvalget også på denne dag. Oven i det falder Pinsen søndag den 9. juni og mandag den 10. juni.

Rema 1000 er delvis åben

De fleste Rema 1000-butikker er lukkede på på Grundlovsdag og Pinsen, men har du mod på at slå et smut forbi Veri Centret i Risskov eller butikken på Randersvej 142 i Aarhus N, så har butikkerne der åbent fra 07.00-22.00 på Grundlovsdag og 2. Pinsedag, men de holder lukkede på Pinsedag.

Netto har delvist åbent

Netto på Jægergårdsgade, Frederiks Allé, Århushallen Sankt Knuds Torv, Randersvej, Skovvejen, Søren Frichs Vej, Bronzealdervej, Finderupsvej, Thorvaldsgade, Finlandsgade Storcenter Nord og Netto ndr. Strandvej holder alle lukkede på Grundlovsdag og i Pinsen.

Har du mod på at smutte forbi Højbjerg, Viby eller Risskov, så har både Netto Rundhøj Torv, Netto Brynet, Netto Vindrosen, Netto Viby Ringvej og Nette Veri-Center åben fra 07.00-22.00. Mens Netto Kridthøjvej og Korshøjen har åbent fra 08.00-22.00.

Fakta har åbent

Næsten alle Fakta-butikker holder åbent i Aarhus, med undtagelse af en, men de har forskellige åbningstider. De butikker der holder åben fra 08.00-22.00 er Fakta på Trøjborg, Fakta på Jens Baggesensvej, Fakta Åbyhøj på Silkeborgvej, Fakta Viby på Holme Møllevej, Fakta i Risskov på Nordre Strandvej og Fakta i Veri Centret i Risskov,

Af butikker der har åbent fra 08.00-21.00 er Fakta på Norges Allé, Fakta i Frydenlund, Fakta Stavtrup, Fakta i Hasle, Fakta Viby Mega Syd og Fakta på Viborgvej.

Fakta Langenæs på Skanderborgvej holder lukket.

Bilka, Føtex, Lidl, Meny, Løvbjerg, Kvickly og SuperBrugsen holder lukket

Bilka, Føtex Lidl, Meny, Løvbjerg, Kvickly og SuperBrugsen holder alle lukket på Grundlovsdag og i Pinsen. Så her kan du ikke handle.

Aldi har åbent

Alle Aldi-butikker i Aarhus har åbent fra 08.00-21.00. Det gælder ALDI Aarhus Paludan Müllersvej, ALDI Aabyhøj, ALDI Højbjerg (Skåde), ALDI Aarhus Grønnegade og ALDI Viby J.

Spar holder åbent

Hos Spar holder de også åbent i Viby, hvor du kan kigge forbi fra 08.00-22.00.