Glitter wrestling, burlesque-dansere og cirkusartister indtager Ådalen nok en gang

Foto: Northside

Det populære spejltelt, Sideshow, vender tilbage til NorthSide med en spektakulær kabaret og masser af musik, burlesque, cirkus, swing dans og naturligvis også glitter wrestling

For tredje år i træk kommer der dans, cirkus og freaks i området omkring det smukke spejltelt på NorthSide, og som noget nyt kan publikum i år komme med dybt ind i den eksotiske verden. Som noget nyt præsenterer Sideshow nemlig workshops hver eftermiddag, hvor man kan lære tricks og trin fra Sideshow-universets farvestrålende artister.

Der handler om cirkus og gøgleri med tricks, finesse og artisteri, swing-dansens fjedrende hop og naturligvis burlesque-performernes forførende og sensuelle kropslighed. Det hele præsenteres af en stribe af de performers, man kan opleve under NorthSide; ikke mindst i Sideshows seneste tiltag – The Electric Cabaret.

Det er eventbureauet Dream Engine, der sammen med Kabaret Kopenhagen præsenterer The Electric Cabaret, et kæmpestort og spektakulært feature length show, hvor publikum hver aften inviteres indenfor i et futuristisk, dystopisk univers inspireret af Mad Max, Blade Runner og Metropolis.

Med i showet kan man opleve Kabaret Kopenhagens egne burlesque-stjerner Sophie Sioux, Porcelina og Momo Lamarr. Mød Berlins egen freakshow femme fatale Princess Tweedle Needle, som lever op til sit navn i ordet skarpeste forstand. Under loftet svæver Michiel Tange van Leeuwen, en akrobatisk alien, alt imens de smukke Sweet Burlesque-dansere forsøder gæsternes tilværelse.

Mærk også de tunge tribal-rytmer fra den afrikanske rytme- og dansegruppe Ngatch Fall Family, og lad dig overvælde af det pulserende og forbløffende liv, der udspiller sig til The Electric Cabaret!

Udover workshops og kabaret kan man gennem festivalens tre dage også opleve DJ’s og stemningsfyldte koncerter af showbands såsom Zirkus, Electric Swing Circus, Orkestr Partisanski, The Orgelheimers, Verdensmænd, Nola Love og naturligvis de populære Glitter Wrestling-shows!

Så når der bliver brug for en pause fra de økologiske bobler og diverse luksusanretninger, er Sideshow det perfekte modspil til dem, der tør fordybe sig i en pikant, farvestrålende, provokerende og fascinerende underverden bag NorthSides pænere facade.

Se hele programmet for Sideshow på Northsides hjemmeside. NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni. Bemærk at prisen stiger den 31. maj.