De to sidste navne til Fed Fredag er nu på plads

Fra Fed Fredag 2018. Foto af Bo Petersen – No Light Studio.

Der er lagt op til fællessang og musikalske oplevelser fredag efter fredag, når Tivoli Friheden inviterer til koncerter hele sommeren. Joey Moe og Gnags fuldender programmet.

Der er dømt fest, når Tivoli Friheden slår dørene op til sommerens Fed Fredag-koncerter, der netop har tilføjet de sidste to kunstnere til programmet.

Joey Moe er igen klar til at forkæle publikum med sine iørefaldende sange som ”Smukkest på en søndag” og ”Million”. Joey Moe gæstede også Fed Fredag i 2018, hvor besøgende nød godt af sangerens charmerende blanding af pop og R&B.

Genrerne bliver også blandet, når Gnags besøger Tivoli Friheden med deres helt egen blanding af pop, rock og reggae. Med den karakteristiske forsanger Peter A.G., har Gnags udgivet ikke mindre end 22 albums, og har lagt hele Danmark ned siden 60’erne med hits som ”Vilde kaniner” og ”Mr. Swing King”. Med tilføjelsen af de to kunstnere er der for alvor lagt op til en sommer fuld af musik og god stemning, når Tivoli Friheden byder velkommen til Fed Fredag 2019.

En populær tradition

Generelt har publikum taget traditionen med sommerkoncerter i Tivoli Friheden til sig, og i 2018 tilbragte hele 169.000 gæster deres sommeraftener til Fed Fredag, hvilket er en ny rekord.

”Vi er rigtig glade for, at flere og flere gør Fed Fredag til en tradition. Målet med programmet er at præsentere musik i flere genrer, som kan samle aldersgrupper på tværs til festligt samvær i Tivoli Friheden. Det synes jeg er lykkedes med årets program, hvor der både er plads til de helt store stjerner og de nye stjernefrø. Så nu ser vi frem til igen at samle Aarhus til musikalske oplevelser hele sommeren”, siger Tivoli Frihedens direktør Henrik Ragborg Olesen.

Med tilføjelsen af Joey Moe og Gnags er alle 21 Fed Fredag-koncerter på plads til sommeren 2019. De to kunstnere bliver en del af programmet, der også tæller Den Gale Pose, Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs, Danser med Drenge, D-A-D, Birthe Kjær, Fool, Alexander Oscar, Infernal, Skinz, Bro, Lars Lilholt Band, Marvelous Mosell, Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos, Jacob Dinesen, Morten, Tina Dickow og Hugo Helmig.