CityExpres kommer til Aarhus: Overtager håndværkerbutik

Salgschef Henri Bugge (tv) og butikschef Torben Brink Madsen er klar til at rulle CityExpres ud i Aarhus - med flere varer på hylderne og længere åbningstider i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik. Foto: CityExpres

CityExpres har i en tid betjent håndværkere i København. Nu slår butikskæden sig også ned i Aarhus.

Servicekonceptet CityExpres, der er skræddersyet til håndværkere i landets store byer, indtager Aarhus. Det betyder, at Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Smilets by udvider åbningstiden med to timer dagligt og tilbyder et ekstra stort sortiment med 12.400 varenumre inden for el, vvs og værktøj.

”Butikken har det, der er brug for til de fleste el-, vvs- og håndværksopgaver. Beliggenheden på Tomsagervej, tæt ved motorvej og ringvej, gør det nemt at få de materialer, man mangler med det samme, når behovet opstår – fra kl. 6 til 17”, siger butikschef Torben Brink Madsen, Lemvigh-Müller.

Skræddersyet til Aarhus

CityExpres blev rullet ud i København i foråret og har været en stor succes. Det er dog ikke en ’københavnerkopi’, men en skræddersyet aarhusmodel, der slår dørene op på Tomsagervej:

”Butikkens sortiment er tilpasset det lokale behov og efterspørgsel. Vi ved fra den daglige kontakt med kunderne i vores håndværkerbutikker, at der er lidt forskel på installatører øst og vest for Storebælt. Der er bl.a. nogle fabrikater indenfor fittings og afløbsrør, som installatører i aarhusområdet særligt foretrækker”, siger Henri Bugge.

Levering til arbejdsstedet - på en time

Mange håndværkere bestiller materialer i forvejen og kommer forbi butikken om morgenen på vej til dagens opgaver. Det er dog ikke alt, der kan planlægges, siger han:

”Pludselig mangler man den rigtige bit eller en helt særlig stump til opgaven, og så er det selvfølgelig afgørende, at håndværkerbutikken har hvad, man skal bruge. Hvis man står midt i en opgave, man ikke kan gå fra, er det også muligt at bestille en ekspreslevering,” fortæller Henri Bugge i en pressemeddelelse.