Aarhusianere kan som de første i verden prøve Mercedes’ nye el- og hybridbiler

Her ses en af de biler, som aarhusianerne får mulighed for at køre en tur i. Foto: Mercedes Benz Danmark

Den 26. august åbner Mercedes-Benz en pop-up-butik i Aarhus, hvor aarhusianerne som de første i verden kvit og frit kan tage en tur ud af byen og sætte kursen mod nye oplevelser i Mercedes’ nye el- eller hybridbiler.

Fra den 26. august til 8. september slår Mercedes-Benz dørene op til City Escapes i Magasin Aarhus. Her stiller det tyske high-end-mærke en række spritnye el- og hybrid-plug-in-biler gratis til rådighed for aarhusianere, som har lyst til at tage en tur ud af byen.

”Mange er interesserede i el- og hybridbiler, men de fleste har aldrig prøvet at køre i denne type biler. Derfor er der helt naturligt en række spørgsmål og forbehold, der holder mange tilbage fra at foretage et skifte til el og hybrid. Det vil Mercedes-Benz nu lave om på,” siger Allan Munk, salgschef, Mercedes-Benz personbiler hos Ejner Hessel.

”Med City Escapes stiller vi en række biler gratis til rådighed og giver mulighed for at tage en gratis tur ud af byen for at opleve den fantastiske natur og kultur, der findes over hele landet. Det skal også gerne gøre op med myten om, at el- og plug-in-hybridbiler er kedelige, besværlige og har for kort rækkevidde. For det stik modsatte er faktisk tilfældet, og vi vil gerne inspirere endnu flere til at tage et grønnere valg, næste gang de skal vælge bil,” siger Signe Christiani, marketingansvarlig hos Mercedes-Benz personbiler, i en pressemeddelelse.

Som en del af City Escapes har Mercedes-Benz indgået samarbejder med en række museer og udviklet en særlig City Escapes tour-guide, som er trykt i flere end 30.000 eksemplarer.

Turene bookes på City Escapes' hjemmeside og bilerne hentes hos pop-up-butikken i Magasin, hvor man også kan opleve Mercedes-Benz’ helt nye elbil EQC. Her er det også muligt at finde inspiration til ens næste udflugt - uanset om man er til postkortidyl på Norsminde Havn, naturoplevelser i Mols Bjerge eller kunst på Museum Jorn i Silkeborg.

Om City Escapes

  • Adressen på pop-up butikken er Magasin, Immervad 2-8, 8000 Aarhus C
  • Eventet løber fra 26. august til 8. september 2019 fra kl. 10-20 og 10-18 om søndagen.