Så er navnene på de optrædende til de første fem gratis lørdagskoncerter offentliggjort - se dem her

Foto: Magasin

Forud for SPOT Festival i starten af maj kunne Magasin offentliggøre, at stormagasinet bliver vært for 10 lørdagskoncerter henover sommeren. Det sker fra SPOT Royal-scenen foran Magasin. Nu offentliggøres programmet for de første fem koncerter.

Den første lørdag i juni går det hele løs, når den første af 10 lørdagskoncerter vil sprede rytmiske toner udover åen i smilets by, og det bliver Niklas Runge samt Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, der åbner festen. Halvdelen af programmet er nu blevet offentliggjort og kan ses herunder samt på Magasins Facebook-side.

"For os betyder det alt, at vi kan være et samlingspunkt i byen og give noget tilbage til de mange dejlige mennesker, der bor i Aarhus. Det er motivationen bag de 10 lørdagskoncerter, som skal skabe liv og fest i midtbyen. Vi glæder os meget til at samle aarhusianerne i forhåbentlig stort antal og er spændte på, hvordan koncerterne bliver taget imod," siger Britta Luplau, der er Brand Manager hos Magasin i en pressemeddelelse.

Hver lørdag i løbet af de næste to måneder vil aarhusianerne kunne opleve up-and-coming artister og bands på scenen foran Magasin, men der vil også være et hav af forskellige begivenheder i og omkring stormagasinet, hvor man bl.a. kan få skudt hul i ørene hos Pilgrim, besøge make up-baren hos Sephora og meget mere.  

"Det er vigtigt for os at have fokus på det lokale og støtte op om lokale aktiviteter, og vi håber selvfølgelig, at en rigtig mange vil komme ned og nyde stemningen og musikken," siger Britta Luplau.

Andre navne på sommer-programmet er sangskriveren Nanna Bech og duoen Shy shy shy, der bl.a. har skrevet titelsangen til den danske DR3-serie ’Doggystyle’. Hele programmet findes på Magasins Facebook-event, hvor man ved tilmelding løbende vil få updates omkring begivenheder, koncerter og events. Snart kan arrangørerne også løfte sløret for, hvem der vil optræde til de sidste koncerter i juli og august.

Programmet for de fem første koncerter:

Lørdag d. 1. juni:

Kl. 14:30 Niklas Runge & kl. 15:30 Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Lørdag d. 8. juni:

Kl. 14:30 Kom vi løber & kl. 15:30 Verdens Sidste Idé.

Lørdag d. 15. juni:

Kl. 14:30 Oliver Dengsø & kl. 15:30 Nicolai Noa.

Lørdag d. 22. juni:

Kl. 14: 30 Nanna Bech & kl. 15:30 M. Rexen.

Lørdag d. 29. juni:

Kl. 14:30 Kristine Hoelgaard & kl. 15:30 Shy Shy Shy.

Besøg Men24.dk for oplevelser for rigtige men.