Vold ved populær restaurant: Slået ned på McDonalds' parkeringsplads

Politiet efterlyser nu danskere, der ved noget om hændelsen. Foto: Shutterstock

Søndag udbrød der vold på parkeringspladsen ved McDonalds.

En ung mand fik mere end, hvad han havde forestillet sig, da han søndag aften ventede på parkeringspladsen foran McDonalds i det centrale Randers. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten mandag, hvor de også beder borgere, der ved noget om hændelsen, om at stikke en finger i vejret. 

Hændelsen tager sin begyndelse søndag kl. 22.01. Her fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 23-årig mand, der kort forinden var blevet udsat for et voldeligt overfald på parkeringspladsen ved McDonald’s på Tørvebryggen i Randers C.

Den 23-årige skulle mødes med en bekendt på parkeringspladsen, men den bekendte ankom med en person, den 23-årige ikke kendte.

Gik direkte mod offeret

Ifølge den 23-årige gik de to personer direkte hen imod ham, hvorefter den for ham ukendte mand slog ham så hårdt, at han faldt til jorden, hvorefter yderligere tre til fire personer kom til stedet og begyndte at sparke og slå ham flere gange. Den 23-årige bemærkede ikke, hvordan personerne så ud, eller hvor de efterfølgende løb hen.

Derudover har politiet en opfordring til alle borgere, der eventuelt ligger inde med oplysninger om slagsmålet: "Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet, der skete søndag aften kl. ca. 21.50. Politiet kan kontaktes på telefon 114."