Genkender du ham her? Ukendt mand tæsker og røver 33-årig mand i Fiskergyde

Denne mand efterlyses. Foto: Østjyllands Politi

Selvom de først faldt i snak, endte en fremmed mand alligevel med at angribe og berøve en 33-årig.

Tidligt om morgenen søndag den 10. november kl. ca. 06.45 var en 33-årig mand i byen i Aarhus, hvor han havde været på en bar i Fiskergyde. Den 33-årige mand har forklaret politiet, at han på vej væk derfra faldt han i snak med en udenlandsk mand, der blandt andet fortalte, at han var fra Afghanistan.

Pludselig tog manden fat i den 33-årige og skubbede ham omkuld, tog pungen ud af hans baglomme og tog to 200 kr.-sedler, der lå i pungen. Den 33-årige fik rejst sig op og tog fat i pengesedlerne, så de gik i stykker, mens han råbte om hjælp. Herefter tog han sin telefon frem for at tage billeder af gerningsmanden, der reagerede ved at slå ud efter den 33-årige, der igen blev væltet omkuld, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet.

Kort efter gik den 33-årige mand en tur forbi 7-Eleven på Lilletorv, hvor han pludselig så gerningsmanden komme ind af døren. Med hjælp fra en af de andre i butikken, blev gerningsmanden overtalt til at vise de to halve pengesedler, som han var sluppet afsted med. Han gav dem til den 33-årige, hvorefter han forsvandt fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • Almindelig af bygning
  • Med kort, sort hår og høj hårgrænse
  • Ca. 160-170 cm høj
  • Iført sorte bukser, sort trøje med et påsyet logo på tværs af brystet og en lang, sort jakke med sølvfarvede knapper

Hvis man kan genkende gerningsmanden på billede eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.