Ståle Solbakken: Vi skal tage AGF seriøst

Ståle Solbakken tager AGF seriøst som udfordrer. Foto: Shutterstock

Selvom AGF og David Nielsen ikke vil høre tale om, at man kigger op i tabellen, så udtaler Ståle Solbakken, at FCK kigger ned i tabellen efter de seneste flotte resultater af AGF.

Efter det flotte 3-4-resultat mod FCM i søndags, hungrer Aarhus efter medaljer.

Efter kampen havde Thomas Gravesen også travlt med at rose AGF og kaldte dem for øjeblikkets bedste Superliga-hold.

Det er mange år siden, det prædikat har været påklistret byens hold. Ligledes forsøgte Gravesen at få David Nielsen til at udfordre FCK på andenpladsen, hvilket den aarhusianske træner ikke var meget for.

AGF kommer dog buldrende bagfra, og hvis man isolerede alle resultater i sæsonen til kun at inkludere holdene i top seks, så ville AGF være tæt på guldet.

Ståle med respekt for AGF

Ståle Solbakken har ligeledes respekt for AGF og udtaler til FCKs hjemmeside.

"Men vi skal også tage AGF, der har været stærke, meget seriøst og holde afstand til dem."

FCK fik en kæmpe gave af AGF, da FCM blev sat til vægs på eget græs, og derfor fokuserer Ståle Solbakken og FCK selvfølgelig på guldkampen.

"Det bliver helt sikkert en intens og hård kamp, og vi vil selvfølgelig gøre alt, vi kan, for at holde det spændende i Superligaen så længe som overhovedet muligt," siger Ståle Solbakken om kampen om guldet. 

Hvis AGF kan snuppe to sejre mod de nuværende danske mestre, så vil AGF kun være ét point efter hovedstadsklubben. Selvom AGF-fans ofte bliver udråbt til jubeloptimister, så er det dog de færreste, der reelt tror på den mulighed.