Officielt: AC Horsens henter AGF profil

Junker skifter den hvide trøje ud med en gul. Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF og AC Horsens er blevet enige om en transfersum på Kasper Junker, der nu skal tørne ud for fængselsbyen.

I morgen kunne de fleste fodboldelskere læse, at AC Horsens havde budt fire millioner kr. på AGF angriberen, Kasper Junker. Det var dog de færreste, der havde forestillet sig, at AGF ville lade angriberen gå, da klubben selv hungrer efter en målscore.

Skiftet er dog alligevel blevet en realitet, og AGF kan dermed sende Kasper Junker en tur til AC Horsens, hvor han nu skal spille for den gule farer under cheftræner, Bo Henriksen.

Kasper Junker blev foretrukket til startopstillingen i begyndelsen af sæsonen, men de manglende mål sendte Junker på bænken og Bundu ind i startopstillingen. Meget tyder dog på, at AGF har en anden angriber på vej, ellers er de meget tyndt besat i den offensive del, hvor de stadig har besvær med at score.

Transfer i Herning kan give AGF flere millioner

Det første beløb der florerede var 4 millioner kr. men AGF kan meget vel have fået mere for angriberen. 

Det første bud fra AC Horsens kom tidligt på morgnen, men i løbet af dagen har AC Horsens fået udsigt til en god sum penge, da FC Midtjylland har solgt Bubacarr Sanneh for små 60 millioner kr.

Det er slet ikke utænkeligt, at AC Horsens derfor har hævet deres bud på Kasper Junker, men det er naturligvis ren og skær spekulation. En ting der dog ikke er spekulation er, at Kasper Junker skal tørne ud for AC Horsens.