Offensivspiller på vej til AGF fra storklub

Milan Jevtovic spiller lige nu for Røde Stjerne. Foto: Shutterstock

Den tidligere Rosenborg-spiller, Milan Jevtovic, rygtes på vej til AGF. Det skriver flere medier i Serbien.

Med blikket fæstnet på bronzemedaljerne er AGF på vej til en stor sæson. Der er dog flere af de tidligere bærende kræfter, der er på vej væk, hvorfor Peter Christiansen er nødsaget til at købe ind til truppen.

Nu kan sommerens første store forstærkning være på vej. Det drejer sig om den 27-årige offensivspiller, Milan Jevtovic, der er på vej fra Røde Stjerne til smilets by. Det skriver de to store serbiske medier Novosti og Mozzart Sport.

Rygterne går på, at AGF slipper for at betale noget for serberen, der kun har et år tilbage af sin kontrakt. Der vil til gengæld være en videresalgsklausul, som sikrer Røde Stjerne 25% af et eventuelt videresalgsbeløb.

Milan Jevtovic har tidligere spillet i Norge, hvor han tørnede ud for Bodø/Glimt og Rosenborg. I Røde Stjerne har han det sidste år haft svært ved at sikre sig spilletid, så det har banet vejen til et skifte til Aarhus. Selvom han startede sæsonen som fast mand, så mistede han sin plads hurtigt. I alt har opholdet ved Røde Stjerne ikke været en succes, der kun har budt på 26 kampe og tre scoringer.

Offensivspilleren huserer på kanten, så det forventes, at han skal erstatte Jakob Ankersen, der ikke forventes at forlænge sin kontrakt ved udløb. Det kan også være som gardering for Bundu, der muligvis skal skydes af i dette transfervindue.