Forsvarskrumtap i AGF chokeret over rygter

Foto: AGF / Ole Nielsen

AGFs svenske forsvarsspiller Niklas Backman, blev sat i forbindelse med et skifte til den svenske 3. Divisionsklub Västerås SK. Rygtet er der dog intet hold i, og forsvarspilleren var både fornøjet og chokeret over rygtet.

I går eftermiddags kunne AGF fans læse et rygte om, at deres svenske forsvarsspiller var i kontakt med klubben Västerås SK, der spiller i den tredjebedste sveske række. Västerås har dog sat kursen direkte mod den næstbedste række, og de ville derfor forstærke sig AGF-spilleren, der er født i det område.

Det var hvert fald sådan rygtet lød på fansiden Anno 1904, og Västerås sportschef Ado Sadzak, ville hverken be- eller afkræfte om historien var sand.

Det ville Niklas Backman til gengæld gerne, da den svenske avis vlt.se talte med ham i et eksklusivt interview til avisen, og han afviste alle spekulationer.

”Jeg blev faktisk lidt chokeret, da jeg så det. Eller chokeret. Fornøjet og chokeret på samme tid. Jeg vidste ingen ting om det. Det var en af mine venner fra Västerås der skrev til mig, og hørte om der var noget i det. Men det er der ikke,” lyder det fra Niklas Backman til Vlt.se ifølge footballtransfers.com

Den svenske forsvarsspiller fortæller i interviewet, at han har kontakt med enkelte spillere i klubben, men at han ikke har hørt noget fra selve klubben, siden han talte med den tidligere VSK træner, Hans Johansson tilbage i 2007.

Slutteligt understreger Backmans agent også, at der ikke har været nogen henvendelse fra den svenske klub på AGF-spilleren.