Amini vender tilbage til AGF

Foto: Shutterstock

Amini ville prøve noget andet end AGF efter kontraktudløb og forfulgte et eventyr i Tyrkiet. Det gik dog ikke som forventet, og nu står Mustafa Amini tilbage i Aarhus, hvor han har lavet en ny kort aftale med AGF.

AGF har med en venlig håndsrækning givet muligheden for at Mustafa Amini kan holde formen ved lige og sikre, at han får kampe i benene. Det lå ellers ikke i kortene efter sommerens exit, hvor Amini skulle til Tyrkiet.

Indtil videre er Amini tilknytte AGF til den 31. december, hvorefter den dygtige australske forboldspiller med stor sandsynlighed skal videre ud i Verden.

"Amini har oplevet den grimme side af fodbolden henover sommeren. Men nu kommer han tilbage til Aarhus og genoptager sin karriere hos os. Den skuffelse og oplevelse han har været igennem, skal vi sammen ha' vendt til noget positivt, så vi får ham at se med den vildskab og hidsighed, der har kendetegnet ham, når han har været bedst i den hvide trøje. "Musti" har helt naturligt her og nu et efterslæb rent fysisk i forhold til vores andre spillere. Så de første uger kommer til at gå med vores fysiske træner og sundhedsstab for at indhente den form, der kræves for at spille for AGF," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til AGF.dk.