Amini åbner døren for forlængelse af kontrakten

Amini forlænger måske alligevel sin kontrakt med AGF. Foto: Shutterstock

I efteråret var tonen en anden. Her fortalte Amini i et interview med et australsk medie, at han var på vej væk fra De Hviie. Nu åbner han dog døren for en forlængelse.

Døren bliver åbnet i et interview med Århus Stiftstidende, hvor han også fortæller, at hans drøm er at vinde pokalfinalen sammen med AGF.

Til sommer udløber kontrakten for Amini, og rygterne har været tiltagende under det netop overståede transfervindue. Her var bl.a. FC Midtjylland meldt interesseret i at tilknytte den australske landsholdsspiller, men det blev dog kun ved rygterne. 

De fleste fans havde nok forventet, at Amini ville rykke videre, særligt efter han i et interview med et australsk medie havde hintet, at han var i gang med den sidste sæson som AGF'er. 

Selvom der var bud efter Amini i transfervinduet, var der ikke noget, der var interessant for ham selv eller for AGF, og det passer hovedpersonen ganske glimrende.

"Jeg har haft en fin januar-måned. Det har ikke påvirket mig. Jeg har mit hjerte her i AGF, og jeg vil gøre sæsonen færdig og være med til at levere noget rigtig godt. Jeg har en stor drøm om at vinde pokalfinalen, og derudover også hjælpe klubben i top seks," fortæller Amini til Stiften.dk.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han kunne finde på at forlænge sin kontrakt, siger han:

"Ja, sagtens. Du ved aldrig i fodbold, og jeg kender jo PC rigtig godt, så vi snakker om tingene. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men har fuldt fokus på den første kamp mod Randers. Min kæreste og jeg venter også barn til marts, et barn, der altså bliver født her i Danmark, så der er mange beslutninger, der skal tages."