AGF Fodbold henter rivalernes anfører

Foto: AGF / Ole Nielsen

Ifølge BT er AGF gået på rov i Randers, hvor de henter midtbanespilleren Nicolai Poulsen.

På Randers egen hjemmeside har de meldt ud, at Nicolai Poulsen, som i den seneste tid har båret anførerbindet for randrusianerne, har takket ja til et tilbud fra en anden dansk klub.

”Han er anfører, har Randers FC-DNA’et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche,” siger klubbens sportslige direktør Søren Pedersen til Randers FC’s hjemmeside.

Ifølge BT er det AGF Fodbold, som har givet Nicolai Poulsen et lukrativt tilbud, og derfor henter ham på en fri transfer til sommer.

Hvis ellers BT’s oplysninger holder vand, følger Nicolai Poulsen derfor i fodsporene på tidligere Randers-spillere som Kasper Junker og Mustafa Amini, som GF tidligere har hentet i hesteklubben.

Ikke på talefod med Amini

Der er dog nogle skår, der skal klinkes med hensyn til Nicolai Poulsens forhold til Mustafa Amini. I 2016 missede Nicolai Poulsen OL i Rio, da han blev skadet efter en hård duel mod Amini. Dengang udtalte han til TV2 Østjylland:

” Vi har spillet sammen i et år og løbet ved siden af hinanden og vundet kampe sammen. Jeg synes godt, at han kunne have ringet og hørt, hvordan jeg har det. Jeg har nu valgt at sige, at jeg ikke har lyst til at snakke med Musti.”

I det hele taget har Nicolai Poulsen sjældent udtalt sig i rosende vendinger om AGF Fodbold. BT refererer til en anden udtalelse han tidligere har givet:

” Det er en del af opdragelsen. Man kan ikke komme hjem og fortælle mor og far, at man har tabt til AGF.”

Nicolai Poulsen er 25 år og har spillet 162 kampe for Randers FC og scoret 4 mål. Han har spillet hele sin seniorkarriere i Randers, bortset fra en afstikker på et lejeophold i Norge hos Sarpsborg.