Aarhus Street Food

Her kan du læse alt om Aarhus Street Food samt markedets boder og åbningstider.

I 2016 fik Aarhus sit helt eget madmarked i de gamle rutebilsgarager i hjertet af Aarhus, og det er med sine mange boder og store udvalg et meget velbesøgt sted.

Aarhus Street Food

Tæt på Banegården og rutebilsstationen ligger denne perle, hvor østjyderne og andre besøgende fra nær og fjern kan stifte bekendtskab med retter fra næsten hele verden.

Her er både servering inde og ude i sommerperioden og markedet byder året rundt på lækre retter fra såvel nære som fjerne steder.

Stedet tager ikke mod reservationer, så er man et større selskab, bør man overveje at komme inden kl.17.30 eller efter kl. 20.00, hvis man ønsker at finde et langbord, hvor alle kan sidde sammen.

Det er muligt at bruge de såkaldte Street Credits - Aarhus Street Foods egen møntfod til betaling - og det er en fordel, hvis man er et selskab, der ønsker at samle regningen på en faktura.

Man skal henvende sig i E45 baren, der ligger ved indgangen, for at få dem, og derefter kan de deles ud mellem gæsterne, så de kan benytte dem i alle køkkener og barer i Garagen.

Det er en fordel at forudbestille, hvis der skal bruges mange.

Det er selvsagt ikke tilladt selv at tage mad og drikke med på Aarhus Street Food. Til gengæld er det tilladt at tage sin hund med, såfremt den er i snor og forstår at begå sig mellem de mange mennesker og dufte.

Priserne er i den dyre ende, når man taler street food, og der skal ofte mere end en enkelt ret til at mætte, men der er til gengæld lagt vægt på udvalg, kvalitet og friske råvarer og ikke mindst at der er tale om hjemmelavet mad og uden tarvelige og kedelige produkter som man findes hos nogle traditionelle fastfoodsteder.

Transport

Det er rørende nemt at komme til madmarkedet, da såvel busser som tog ligger inden for gåafstand, men det er også muligt at tage bilen.

Lige bag Garagen, er der nemlig intet mindre end 150 parkeringspladser, så der er god mulighed for at finde plads til bilen.

Det er værd at nævne, at der er tale om betalingsparkering, så har du ikke allerede installeret en parkeringsapp på telefonen, er det en god idé at gøre det, når du parkerer. Der findes information på stedet om, hvordan du gør.

Boder

Der er ikke mindre end 25 boder på markedet, der tilbyder alt fra god gammeldags dansk mad til retter fra mere eksotiske himmelstrøg samt drikkevarer.

Du kan bl.a. finde retter flæskesteg og frikadelle som bedstemor lavede dem, afrikanske lækkerier og asiatiske måltider, ligesom du kan finde mere traditionel amerikansk fast food i form af sandwich, burger og fritter samt mellemøstlige velkendte retter, så der er noget for enhver smag.

Det europæiske køkken er også repræsenteret og du kan bl.a. finde retter som fish and chips og confit de canard på menukortet.

Du støder bl.a. på retter fra lande som Mexico, USA, Caribien, Indien, Vietnam, Kina, Nepal, Frankrig, England og Tyrkiet, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i næsten hele verden.

Prislejet ligger typisk fra 50 kr. og opefter for en hovedret, der dog sjældent runder de 100 kr., men det er nærliggende at gå efter mindre retter, så der er mulighed for at smage på forskellige dele af verden i det samme måltid.

Dertil kommer flere barer, der fører et meget stort udvalg i drikkevarer, så der også er mulighed for at gå på opdagelse i den verden, samt boder der har speciale i det søde hjørne, så det er muligt at få stillet sulten efter dessert eller at få sig en kop kaffe oven på det eller de udvalgte måltider.

Både køkkener og barer har frokosttilbud på specielle retter mandag - torsdag fra kl. 11.30 og til kl. 16.00.

Aahus Street Food åbningstider

Der er åbent året rundt på madmarkedet. Dog er der kun udendørsservering i sommerperioden.

Åbningstiderne afhænger af ugedagen og er følgende:

Mandag - torsdag 11.30 - 21.00

Fredag 11.30 - 22.00 (bar har dog længere åbent)

Lørdag 11.30 - 22.00 (bar har dog længere åbent)

Søndag 11.30 - 21.00

Der er lukket D. 24, 25 og 26/12 og 31/12 og 1/1.

Kontakt

Har du brug for at kontakte Aarhus Street Food af en eller anden grund, kan du gøre det ved enten at skrive et brev eller ved at sende en e-mail.

Du kan skrive på adressen:

Aarhus Street Food

Ny Banegaardsgade 46

8000 Aarhus C

Eller du kan sende en e-mail til:

kontakt@aarhusstreetfood.com