Vanvidsbilister blæser ud ad Viborgvej: Nu advarer politiet

Østjyllands Politi advarer nu. Foto: Shutterstock

Mandag advarer politiet alle bilister efter en færdselskontrol søndag aften.

Siden mange danskere blev sendt hjem og skolerne blev lukket, har der været mere stille end normalt på vejene. Desværre oplever politikredse fra flere del af Danmark, at nogle bilister tager dette som en opfordring til, at man kan give den lidt ekstra gas, når man skal ud og hamstre toiletpapir. 

Efter en færdselskontrol i weekenden blæster Østjyllands Politi nu vagt i gevær på Twitter, hvor de har delt resultaterne af få timers fartkontrol på Viborgvej. Det er alt andet end opmuntrende læsning. 

"Vi ser for tiden alt for mange, som kører alt, alt for stærkt på de østjyske veje," sådan skriver Østjyllands Politi på det sociale medie, hvorefter de fortsætter:  

"I går aftes på Viborgvej skrev vi 40 sager på få timer."

Kørte mere end dobbelt så hurtigt

Særligt to bilister gav færdselsbetjentene grå hår i hovedet. Selvom der har været stort fokus på vanvidsbilister og deres kørsel, så er det åbenbart ikke alle landets bilister, der har forstået beskeden. Det forklarer politiet. 

"2 kørte omkring 130 km/t i en 60 km/t-zone! Det er bogstaveligt talt vanvidskørsel."

Opslaget slutter af med en advarsel og opfordring fra betjentene, som bruger en stor del af deres arbejdsdage på de danske veje og gader. 

"Pas på hinanden - også på vejene. #politidk #fartdræber"