Uheldig bilist kunne ikke vise politiet sit kørekort - og hans dag blev kun dyrere derefter

En 37-årig bilist kom i fedtefadet, da han ikke havde et kørekort. Foto: Politi.dk

Det blev en dyr omgang for en 37-årig, da politiet vinkede ham ind til siden. Som en lavine, der styrter ned ad en bjergside, greb sigtelserne pludseligt om sig.

En 37-årig mand endte med at blive anholdt med en del sigtelser, da han mandag klokken 20.00 blev standset i sin bil af en patrulje på Vosnæsparken i Skødstrup ved Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i tirsdagens døgnrapport. 

Da patruljen bad manden vise sit kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde et. Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Den 37-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel. Betjentene kunne konstatere, at bilen stod registreret til at tilhøre en kvinde, og de spurgte derfor ind til, hvor han havde bilen fra. Han indrømmede nu, at han havde stjålet den fra sin ekskone, hvilket indbragte ham en sigtelse for tyveri af bil. 

Kunne ikke forklare kvindes kreditkort

Forholdene fik patruljen til at ransage bilen, og det viste sig at være en god idé. I den lå noget amfetamin og nogle knive, som den 37-årige blev sigtet for at besidde. Desuden lå der et kreditkort, som tilhørte en kvinde fra Hornslet. Da den 37-årige ikke kunne give en forklaring på, hvor han havde det fra, blev han sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

Betjentene fandt også en del indbrudsværktøj i bilen, og det fik dem til også at sigte den 37-årige for forsøg på indbrud et ukendt sted. På den måde nåede antallet af sigtelser op på syv, inden den 37-årige blev kørt til politistationen.