Trusler og skældsord: Hoster fremmed kvinde tre gange i ansigtet

Foto: Shutterstock

En mand smed om sig med både skældsord og trusler. Og så hostede han på en kvinde, han ikke kender.

I disse dage føles det som om, at tågen letter i Danmark. Efter flere måneder, hvor coronavirussen både har fyldt i mediernes spalte og i samtaler med venner og familie, så virker det nu til, at landet er på vej ud på den anden side af pandimien. 

Virussen fylder dog fortsat i vores bevidsthed og kan være en nem kile at slå på, hvis man ville skabe frygt. Det måtte Østjyllands Politi sande tirsdag, fortæller politikredsen i dag i døgnrapporten.  

Tirsdag midt på eftermiddagen modtog Østjyllands Politi nemlig en anmeldelse om, at en 29-årig mand ved Immervad i Aarhus havde hostet en kvinde i ansigtet og truet med, at han havde corona.

Hoster tre gange

En patrulje kørte hurtigt til stedet, hvor de mødte den 26-årige kvinde og dennes veninde, mens en anden patrulje anholdt den 29-årige.

Den 26-årige kvinde forklarede, at hun og veninden var kommet gående ad Badstuegade, da de så den 29-årige sidde på en pæl. DA de nærmede sig manden rejste han sig og gik lige imod dem. De to kvinder forsøgte at gå i en bue uden om ham, men han kom hurtigt hen til dem og med en afstand på 30-40 cm hostede han den 26-årige tre gange i ansigtet og råbte ”jeg har corona” og ”luder”.

Manden gik videre og de to kvinder fulgte efter ham og ringede efter politiet, der kort efter ankom og anholdt manden. Den 29-årige blev sigtet for trusler på livet. Han er efterfølgende testet negativ for covid-19/coronavirus.