Salter glat vej: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

Det fik pludseligt konsekvenser for en 48-årig, at han passede sit arbejde.

En fører af en saltspreder anmeldte natten til mandag kl. 2.15, at han netop var blevet overfaldet, mens han kørte og spredte salt på Sonnesgade i Aarhus. Det fortæller Østjyllands Politi.  

Den 48-årige chauffør forklarede, at en mandlig beboer i en af lejlighederne i området havde konfronteret ham på gaden, fordi han var rasende over at være blevet vækket af larmen fra minitraktoren. 

Ifølge den 48-årige havde manden overfuset ham, slået ham med knytnæveslag og forsøgt at trække ham ud af traktoren. Han blev dog kun ramt overfladisk og kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Det lykkedes ham at flygte fra stedet og tilkalde hjælp. 

Gerningsmanden gik fra stedet, men den 48-årige så ikke præcist, hvor han gik hen. Det lykkedes heller ikke den fremmødte patrulje at finde frem til gerningsmanden, men Østjyllands Politi formoder, at han bor i nærheden. Det har fået Østjyllands Politi til at dele en opfordring.

"Så du episoden, eller ved du, hvem manden er, kan du kontakte politiet via tlf. 114," lyder det fra politiet i landets næststørste by. 

På stoffer

Et bed & breakfast i Højbjerg kontaktede søndag kl. 11.16 politiet, da de havde problemer med to logerende mænd, som ikke overholdt stedets regler. 

Da politiet kom frem, traf de to mænd på 29 og 33 år, som begge virkede påvirkede af stoffer. Der holdt en bil på stedet, men mændene forklarede, at det ikke havde kørt i den. Begge blev visiteret, men de havde ingen bilnøgle eller ulovlige genstande på sig, og da betjentene ikke umiddelbart kunne bevise, at de havde kørt bilen, blev de bortvist fra stedet uden sigtelser, fortæller Østjyllands Politi. 

Kort efter kiggede patruljen dog forbi stedet igen, og her så de, at den 33-årige mand var kommet retur og stod og snakkede med en af ejerne på stedet. Da han så politiet komme, gik han derfra igen. 

Ejeren forklarede, at manden havde været der for at hente sit kørekort, som han havde glemt. Eftersom patruljen vidste, at den 33-årige var frakendt kørekortet, løb betjentene efter ham og visiterede ham igen. 

I hans lomme lå kørekortet, som blev inddraget. Den 33-årige blev voldsomt utilfreds over politiets indblanding og begyndte at råbe forskellige skældsord mod betjentene. 

Politiet oplyser, at han derfor blev anholdt og sigtet for at fornærme politiet.