Politiet efterlyser venlige hjælpere: Var det dig der hjalp nytårsnat?

Foto: Shutterstock

Gav du en kvinde en hjælpende hånd nytårsnat? Så vil Østjyllands Politi meget gerne tale med dig.

Østjyllands Politi melder nu, at de leder efter en mand og en kvinde, der hjalp en ung kvinde hjem i Aarhus nytårsnat.

Den unge kvinde har fortalt politiet, at hun kort forinden var blevet voldtaget, hvorefter at parret hjalp hende hjem. Nu vil politiet meget gerne høre fra parret. 

Manden og kvinden stødte på den 25-årige kvinde omkring Musikhuset i Aarhus, hvor de hjalp hende hjem til et familiemedlem. De ligger muligvis inde med vigtige oplysninger, som politiet har brug for i efterforskningen af voldtægtssagen.

 

Derfor oplyser Østjyllands Politi nu i en pressemeddelse, at de gerne vil høre fra parret hjalp kvinden hen til en adresse i Skt. Pauls Gade, der ligger omtrent en kilometer fra Musikhuset.

Er det dig - så kontakt straks politiet

Det var omkring kl. 05 at kvinden befandt sig på en trappe mellem Musikhuset og Scandinavian Center, da parret tilfældigt kom forbi og hjalp kvinden. Hun har senere anmeldt voldtægten til politiet. 

Overvågningsbilleder på stedet har hjulpet politiet med at finde frem til tidspunktet, men desværre er billederne så slørede, at der ikke kan gives et mere nøjagtigt signalement af det hjælpsomme par.

"Vi vil meget gerne i kontakt med kvinden og manden, da vi vurderer, at de kan have vigtige oplysninger i sagen," siger politikommissær Anders Schouby.

-"Vi tror, at man ville kunne huske episoden, og vi håber, at parret kontakter os, så vi kan få en snak med dem," siger han.

"Er det dig, der fulgte den 25-årige hjem, så ring til politiet via tlf. 114," lyder opfordringen.