Overførte seks kroner på MobilePay: Nu skal han i fængsel

En 54-årig mand skal i fængsel efter han overførte seks kroner på MobilePay. Foto: Shutterstock

En mand begik en stor fejl, da han overførte seks kroner til sin ekskone via den populære betalings-app MobilePay.

Onsdag blev en 54-årig sendt 40 dage i fængsel af retten i Aarhus. Mandens brøde var, at han i begyndelsen af december overførte seks kroner til sin ekskone via MobilePay. Det skriver Aarhus Stiftstidende

De seks kroner blev overført af tre gange, hvor manden overførte to kroner af gangen. Dette var en symbolsk handling, der skulle minde hans ekskone om, at en mand - som hun tidligere havde et forhold til - engang havde overført to kroner som erstatning for en vielsesringe. Det forklarede manden i retten. 

"Jeg har en formodning om, at jeg har overført de tre gange to kroner, fordi jeg ville minde hende om, at hun har ødelagt vores families liv for kun to kroner," forklarede den 54-årige - ifølge Aarhus Stiftstidende - under et retsmøde i december. 

Omdrejningspunktet i hele sagen har været eksmandens stalking af sin tidligere hustru. Ekskonen har haft et tilhold, der burde forhindre den 54-årige i at tage kontakt til hende, dette har han dog brugt gentangende gange. Epsioden med overførslerne på MobilePay var den seneste, som altså udmøntede sig i, at manden blev idømt 40 dages ubetinget fængsel.