Livsfarligt: Vred ung mand knuser 63-årigs bil under sin traktor

En 24-årig og en 63-årig kom op og toppes. Foto: Shutterstock

En 24-årig mand kunne tirsdag ikke styre sin vrede.

En 24-årig mand blev tirsdag anholdt og sigtet for at have forvoldt fare for andre liv og førlighed, efter han havde kørt sin traktor hen over kølerhjelmen på en bil, hvor en 63-årig mand sad bag rattet.

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten. Politiet måtte sende en patrulje af sted, da den yngre mand skabte kaos med sin traktor en holdeplads nær den mindre by Harlev uden for Aarhus.

Vidner så, hvordan traktoren og bilen omkring klokken 14.45 holdt ind på en holdeplads på Stillingvej ved Harlev, hvorefter traktorføreren helt bevidst bakkede hen over kølerhjelmen på bilen, der fik fronten knust og blev skubbet i grøften. Herefter kørte traktoren fra stedet. Heldigvis kom den 63-årige umiddelbart ikke noget til.

Følte sig provokeret

Vidnerne kontaktede politiet, der kort efter kom frem og fik standset den 24-årige traktorfører.

Han erkendte at have bakket ind i bilen og fortalte, at han var blevet provokeret af bilisten over en længere strækning. Blandt andet skulle bilen have forsøgt en hasarderet overhaling, og ifølge den 24-årige blev han bange, da bilisten holdt ind på holdepladsen bag ved traktoren. Det var det, der havde fået ham til at bakke over bilen, forklarede han.

Ud over sigtelsen for at have forvoldt fare for den 63-åriges liv og førlighed, blev han også sigtet for at have stukket af fra et færdselsuheld.