Kvinde spytter ansat i munden midt under corona

Foto: Shutterstock

En 31-årig kvinde måtte torsdag aften hentes af en patruljevogn, efter hun var blevet smidt ud fra en bar på Middelgade i Randers.

Torsdag sidst på aftenen måtte Østjyllands Politi sende en patrulje af sted til en bar i Randers, da en kvinde var blevet smidt ud af en bar. 

Da patruljen ankom til stedet kl. 23.05 fandt de kvinden udenfor. Hun var meget højtråbende og blev holdt fast af flere mænd, fortæller Østjyllands Politi. 

Bartenderen på stedet fortalte, at kvinden have været på baren flere gange i løbet af aftenen. Hun optrådte højtråbende og udadreagerende og generede de øvrige gæster, hvorfor han hver gang havde bedt hende om at forlade stedet.

Dukkede op igen

Den melding tog kvinden dog ikke for gode varer.

Da hun denne gang var kommet ind på baren, var hun efter bartenderens forklaring gået amok og begyndt at råbe og skrige. Da han bad hende gå, nægtede hun, og han var derfor gået hen til hende for at følge hende ud. På vej mod døren slog den 31-årige kvinde bartenderen i ansigtet og spyttede ham i munden.

Kvinden begyndte herefter at slå ud med arme og ben, og nogle af barens øvrige gæster holdt hende derfor fast. De prøvede flere gange at slippe hende, men hver gang begyndte hun igen at slå og sparke ud efter dem.

Betjentene anholdt kvinden, der stadig var aggressiv og modsatte sig, samt gjorde anlæg til at spytte på betjentene. Kvinden blev sigtet for vold mod bartenderen.