Fræk tyv forsøgte at slukke tørsten med stjålen computer

Manden fandt de lange fingre frem, da han gik forbi butikkens øl-køler. Foto: Shutterstock

En patrulje rykkede ud til en butik, hvor en tyv var lidt for smart, da han skulle betale for sine øl.

Politiet måtte tirsdag morgen sende en til 7-Eleven på Frederiks Allé i Aarhus, hvor en kunde for anden gang inden for få dage havde taget øl fra køleskabet og var begyndt at drikke af dem. Manden havde lavet samme nummer i lørdags, hvor han aldrig betalte for øllen, men i stedet forlod butikken med øllen i hånden. Det fortæller Østjyllands Politi. 

Tirsdag gik den dog ikke længere. Her var det nemlig den samme ekspedient, der var på arbejde, og hun sagde til manden, der havde taget to øl fra køleskabet og havde sat sig til rette på en stol ved vinduet, at hun ville kontakte politiet, hvis han igen åbnede en øl uden at have betalt for den først. Manden havde en sort taske med og tilbød ekspedienten, at hun kunne få computeren i taske som betaling for øllene.

Ekspedienten syntes det var meget mærkeligt, og følte sig utryg ved manden, så hun ringede efter politiet.

Da betjentene ankom til stedet sad manden stadig på pladsen ved vinduet og var i færd med at drikke en af øllene. Den 48-årige mand blev sigtet for de to forhold af butikstyveri, for ulovligt omgang med hittegods og for hæleri ved at have taget tasken, der viste sig at være glemt i en bus, og forsøgt at benytte indholdet som betalingsmiddel. Tasken tilhørte en 35-årig kvinde, der fik alle sine ejendele igen.