To drenge stak 18-årig med kniv: “Du skal ikke tale med hende”

Modelfoto. Shutterstock.com

En 18-årig mand var til en sammenkomst med nogle venner natten til fredag, pludselig blev hyggen afbrudt.

Det var omkring klokken 01.30 natten til fredag, at der indgik en anmeldelse om et knivstikkeri hos Østjyllands Politi, derfor tog flere patruljer turen til Botanisk Have i Aarhus, det fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Da de ankom til stedet mødte de omkring 30 unge mennesker, de stod alle samlet omkring en 18-årig mand som lå i græsset. Han var blevet stukket med en kniv i venstre underarm og havde også snitsår på højre side af brystkassen. 

Et vidne på stedet kunne give betjentene et signalement af to mulige gerningsmænd. De øvrige patruljer eftersøgte derfor området omkring Botanisk Have. De anholdt inden for kort tid to drenge, på henholdsvis 16 og 17 år, som svarede til vidnets beskrivelse af gerningsmændene. Den 16-årige havde desuden en kniv på sig da han blev anholdt. 

Samtalen blev afbrudt af knivstik

Den 18-årige som var blevet stukket, fortalte politiet at han havde været i Botanisk Have for at feste med nogle venner. På et tidspunkt havde han siddet og talt med en pige, da der pludselig var kommet to drenge over til ham. De havde sagt at han ikke måtte tale med hende, hvorefter den 16-årige dreng pludselig havde taget en kniv frem og havde snittet den 18-årige på brystet og armen.

De to drenge på 16 og 17 år er begge blevet anholdt og sigtet for grov vold. Da de er under 18 år - og dermed ikke myndige, er deres forældre samt de sociale myndigheder blevet underrettet. 

Den 18-årige måtte en tur på hospitalet for at få skaderne fra kniven behandlet, men han er ikke umiddelbart kommet kritisk til skade, fortæller politiet.