Dårlig parkering sender 25-årig i håndjern

Foto: Shutterstock

En dårlig parkering blev torsdag en dyr fornøjelse for en 25-årig. Nu koster den ham en anholdelse og flere sigelser.

En rigtig dårlig og ulovlig parkering endte torsdag sidst på eftermiddaggen i en anholdelse, fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten fredag.

Misæren startede, da en patrulje torsdag klokken 17.55 kom forbi en bil, som holdt parkeret på Vester Allé i  Aarhus hvor det ifølge skiltning på stedet var forbudt. Patruljen tog derfor kontakt til to mænd, som stod tæt på bilen.

Den ene, en 25-årig mand, bekræftede, at det var ham, der havde parkeret der. Her sluttede den omgængelige omgangstone mellem den unge mand og patruljen fra Østjyllands Politi også. 

Råber af betjente

Da betjentene fortalte, at det var en ulovlig parkering, og at han ville blive sigtet for overtrædelsen, blev den 25-årige meget vred og opfarende.

Ifølge Østjyllands Politi forsøgte han herefter flere gange at gå fra betjentene, råbte gentagne gange ad dem og begyndte at fægte med armene.

Sådan går det selvfølgeligt ikke at reagere, når politiet henvender sig omkring et eventuelt lovbrud. Derfor blev den 25-årige bilist anholdt og taget med på stationen.

Politiet fortæller, at han eftrerfølgende er blevet sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden i tilgift til sigtelsen for parkeringsovertrædelse.