Blødende 16-årig ringer til Alarmcentralen: Det skulle han aldrig have gjort

Den 16-årige blødte fra hånden, da han greb knoglen og ringede 112. Foto: Shutterstock

En 16-årig fik uventet besøg efter et opkald.

Det var mere end bare drengestrenger, som to teenagere havde gang i natten til fredag. 

Østjyllands Politi fortæller i døgnrapporten, at de to drenge kom grueligt galt af sted, da de forsøgte at slippe af sted med et indbrud. 

Det gik nemlig ikke videre godt, da de to drenge på 16 og 17 år natten til fredag forsøgte sig som indbrudstyve ved at bryde ind i en butik på Ormslevvej i Viby, der sælger e-cigaretter.

Historien starter med en knust rude. 

Lidt af et tilfælde

Klokken 2.07 torsdag nat fik politiet anmeldelsen om, at nogen havde knust en rude i butikken og stjålet varer og kontanter for flere tusinde kroner. På glasset og i butikken var flere blodspor, der tydede på, at mindst en af gerningsmændene havde skåret sig.

Derudover fandt politiet også hurtigt frem til billeder af butikkens overvågningskamera, der netop viste to unge mænd bryde ind på stedet. 

Kort efter indbruddet ringede en 16-årig dreng til alarmcentralen fra en adresse et andet sted i Viby og bad om hjælp, da han havde skåret sig.

Det narred dog ikke betjentene fra Østjyllands Politi. 

Politiet lagde to og to sammen og kørte sammen med en ambulance til stedet.

Da de ankom traf de, ud over den 16-årige, også en 17-årig dreng. De blev fundet i besiddelse af tyvekosterne, og begge blev sigtet for indbruddet, som de også erkendte.

Den 16-årige kørte derefter sammen med sin mor til skadestuen til behandling for mindre skader. 

**