Blandede sig i affaldshåndtering: Det skulle han ikke have gjort

Shutterstock.com

En mand påpegede for en medborger, at affald ikke har noget at lave på jorden - det førte til uenigheder og tumult.

En 51-årig mand var på vej ned af Thit Jensens Gade for at smide sit skrald i en affaldscontainer, da hans opmærksomhed faldt på en bil, som var parkeret på gaden. En mand var i færd med at læsse affald ud af bilens bagagerum og smed det det direkte på jorden, fortæller Østjyllands Politi. 

Den 51-årige mand bestemte sig for at tage kontakt til den anden mand, for at fortælle ham at gaden ikke er en offentlig affaldsplads og at affaldet skulle i containeren - og ikke på jorden. Det blev ikke vel mødt, og manden skubbede derfor hårdt til den 51-årige som faldt omkuld. 

Manden forklarer selv at hans bemærkning må have hidset den anden mand op, og at han derfor skubbede ham omkuld. Det førte til et mindre håndgemæng mellem de to mænd, hvorefter den 51-årige forsøgte at løbe væk, mens han ringede efter politiet. Den anden mand fulgte efter ham og forsøgte at tage telefonen fra ham. Den 51-årige søgte tilflugt i en kælder, hvorefter den anden mand vendte tilbage til sin bil og forlod stedet.

Manden beskrives som:

  • Arabisk af udseende

  • Ca. 55 år gammel

  • Ca. 175 cm høj

  • Almindelig af bygning

  • Havde kort gråt hår og kort gråt fuldskæg

  • Var iført en hvid t-shirt

Politiet vil gerne høre fra vidner som eventuelt kan have overværet episoden - bl.a. Et ungt par, som forurettede bemærkede sad på havnen og derfor kan have set optrinnet. 

Politiet kan kontaktes på telefon 114.